Meteen naar de inhoud

Hoe werkt het?

Samen creëren we een betere wereld. En hoe meer agencies zich inzetten en aansluiten, hoe meer impact we samen maken. 

Als creative (agency) mag je zelf bepalen of je aanspraak maakt op het label. Die verantwoordelijkheid nemen wij bewust niet; immers.. Ondernemen vanuit je intrinsieke motivatie kan voor iedereen anders zijn. We testen deze motivatie door een kleine proef.

Uitgangspunt is wel; anti negatieve impact, pro positieve verandering. 

Stap 1 – Doe de test
Doe de Hufterproef om te kijken of je überhaupt aanspraak maakt op het label.

Stap 2 – Meld je aan!
Meld je aan voor het label! (of ga aan de slag met onze tips om je in de toekomst aan te kunnen melden)

Stap 3 – Plant die boom
Je krijgt van ons een bevestigingsmail, met betaallink voor de administratie en de aanschaf van een boom.

Stap 4 – Spread the word
Je krijgt van ons de Hufterproof Agency-label-toolbox, met allerlei middelen om de wereld kenbaar te maken dat jouw bedrijf strijdt voor een betere wereld!

Kosten
Wij hebben geen commercieel oogpunt. Sterker nog, we rekenen naast administratiekosten eigenlijk niks, behalve dat we je vragen een boom te planten in ons hufterproof-bos. De totale kosten voor het aanvragen van het label zijn €40.

Een boom in ons bos 
Hoewel wij vinden dat agencies zelf moeten bepalen of ze hufterproof-waardig-ondernemen en zichzelf dus dat label mogen toekennen, willen we voorkomen dat je je té makkelijk kunt aanmelden. of het label zomaar kan downloaden. Met jouw bijdrage, planten wij een boom op jouw naam in het bos. Je krijgt uiteraard updates over je boom, hoe ie is gegroeid, en welke CO2 uitstoot je hebt gereduceerd met deze boom. Lekker bezig!