Meteen naar de inhoud

Doe de Hufterproef

Of jouw bureau het Hufterproof label mag dragen, bepaal jij zelf.

Heb jij eerlijke opdrachtgevers? Maak jij geen campagnes die misleiden? Of verleiden tot verslaving, en heb je echt de intentie iets positiefs bij te dragen aan de maatschappij? Dan kan je met trots het label presenteren! Doe hier de HUFTERPROEF om te kijken of jij als creative (agency) er klaar voor bent het Hufterproof Agency predikaat te dragen! Wees eerlijk bij het invullen; een beter milieu begint bij jezelf, dus waarom zou je je anders voordoen dan je bent? Uiteindelijk duurt eerlijkheid het langst!

What’s in it for you

Kom je als echte Hufterproof Agency uit de proef? Dan kan je de Hufterproof Agency-label-toolbox aanvragen. Je ontvangt allerlei middelen om de wereld kenbaar te maken dat jouw bedrijf strijdt voor een betere wereld; 

  • Certificaat om mee te pronken
  • Webbanner
  • Logo voor bijvoorbeeld in je e-mailhandtekening
  • Social post
  • Vermelding op deze website (met logo)

Kosteloos, maar wel een boom in ons bos. 
Hoewel wij vinden dat bedrijven zelf moeten bepalen of ze hufterproof waardig ondernemen en zichzelf dus dat label mogen toekennen, willen we voorkomen dat je je té makkelijk kunt aanmelden. of het label zomaar kan downloaden.  

Daarom vragen wij een bijdrage voor ons Hufterproof bos. 
Met jouw bijdrage, planten wij een boom op jouw naam in het bos. Je krijgt uiteraard maandelijks een update van ons, hoe je boom is gegroeid, en welke CO2 uitstoot je hebt gereduceerd met de boom.