Meteen naar de inhoud

Gefeliciteerd!

Jouw onderneming verdient met recht het Hufterproof Agency label te dragen! Welcome to the club! Samen zorgen we voor een beter en eerlijke wereld. Fijn dat je ook on board bent. Vul je je gegevens hieronder in en je mag het label officieel dragen.

(wetransfer)linkje naar jullie bedrijfslogo

What’s next?

Je krijgt een bevestigingsmail
Je krijgt binnenkort van ons een bevestigingsmail, met betaallink voor de administratie en de aanschaf van een boom.

Spread the word
Je krijgt van ons de Hufterproof Agency-label-toolbox, met allerlei middelen om de wereld kenbaar te maken dat jouw bedrijf strijdt voor een betere wereld!

Krijg Hufterproof opdrachtgevers
Nu je zichtbaar niet werkt voor hufters trek je alleen maar te gekke opdrachtgevers aan die ook voor een betere wereld gaan. Lekker bezig.

Een boom in ons bos 
Hoewel wij vinden dat agencies zelf moeten bepalen of ze hufterproof-waardig-ondernemen en zichzelf dus dat label mogen toekennen, willen we voorkomen dat je je té makkelijk kunt aanmelden. of het label zomaar kan downloaden. Met jouw bijdrage, planten wij een boom op jouw naam in het bos. Je krijgt uiteraard updates over je boom, hoe ie is gegroeid, en welke CO2 uitstoot je hebt gereduceerd met deze boom. Lekker bezig!

Kosten
Wij hebben geen commercieel oogpunt. Sterker nog, we rekenen naast administratiekosten eigenlijk niks, behalve dat we je vragen een boom te planten in ons hufterproof-bos. De totale kosten voor het aanvragen van het label zijn €40.